För företag

Vill ditt företag stödja oss?

Företag kan stödja Somaya kvinno- och tjejjour och vi tar tacksamt emot varor och tjänster som verksamheten har behov av. Som ideell organisation är vi beroende av stöd vilket möjliggör att vi kan ge de boende den materiella tryggheten de behöver.

Som företag kan ni stödja oss genom ekonomiska bidrag, donationer, tjänster eller presentkort som vi kan dela ut till de boende. Behoven varierar från kläder och hygienartiklar till fritidssysselsättningar.

Vad går pengarna till?
Ekonomiska bidrag går oavkortat till vår gåvokassa för de boende. Pengarna läggs bland annat på fritidsaktiviteter till barnen, gåvor vid födelsedagar och högtider eller utgifter vid in- och utflytt. Många som placeras hos oss har behövt lämna sitt hem i all hast och inte haft möjlighet att ta med sig annat än det absolut nödvändigaste. Donationer hjälper oss att bistå kvinnorna och barnen att fylla det de mest grundläggande behoven i form av kläder, hygienartiklar och mat.

Låter detta som någonting erat företag är intresserad av? Tveka inte att kontakta oss om ni vill samarbeta, donera eller har frågor om hur behoven ser ut: info@somaya.se.

Somaya